За нас

Верига бижутерски магазини Scarabey е основана през 1989 г. като сдружение с търговска цел.

През 1992 г. започва съвместна дейност с „Ахат- златарска промишленост” и „Берковица- златарска промишленост”, а от 1993 г. започва внос на бижута от различни страни от средиземноморския регион.

С нарастване на очакванията на клиентите от 1995 г. започва сътрудничество с водещи производители на ювелирни изделия от Тайланд.

Първите два самостоятелни магазина посрещат своите клиенти в средата на 90-те години, като до тогава в столицата и страната изделията ни са представяни в множество партньорски вериги.


С ПОГЛЕД КЪМ НОВОТО ВРЕМЕ

След 1997 г., с масовото навлизане на пазара на сребърна и златна бижутерия от Турция, фирмата отправя поглед към Италия и нейните ювелирни пазари като отговор на все по-нарастващите очаквания на верните ни почитатели и партньори.

В стремежа ни да представяме постоянно по-различни, модерни и с отличаващо се като качество бижута, изпълнени по най-модерните технологични изисквания на световните пазари, с нашите италиански партньори налагаме нови идеи и се стремим да изпреварваме модните ювелирни тенденции в страната с няколко години напред.


СВЕТОВНИТЕ БРАНДОВЕ

Утвърдени световни марки и авангарден дизайн определят нашия стил и характер, тъй като изключително високите очаквания на българските клиенти ни задължават много. Допълнително доверие в нашите изделия вдъхват и последните високотехнологични покрития върху бижутата и часовниците ни.

Основен и водещ стремеж на компанията е високото качество на бижутата ни със специфичен дизайн.

NUOVEGIOIE

Фирмата ни е и официален и единствен вносител на един от най-известните производители на сребърна бижутерия и аксесоари в Италия – NUOVEGIOIE. NG присъства на основните международни пазари с повече от 1700 партньори и е разпозната с индивидуалния си стил, висок клас на изработка и отлично качество на специално подбраните камъни.

LIU JO

Основният принцип на търговската концепция на LIU JO е прост: чрез комбиниране на блясък и елегантност, околната среда, която е домакин на колекциите, да отразява стила на марката и нейния италиански произход. За изделията са характерна интимна и елегантна визия, която приканва клиентите по един приятен и спокоен начин. Прости форми и богати материали. Изчистени линии и динамични графики. Блестящи повърхности и естествени камъни. Товае стилът на LIU JO.

ELLE

Жената ELLE умее да се грижи за своите дела. Жената ELLE цени своето време. Жената ELLE е свободна и независима. Жената ELLE е променлива и вечно търсеща. Всичко това отразява характера на тази световна ювелирна марка. Ние в Scarabey го знаем и се опитваме да ви представяме ежегодните тенденции на бранда.

Бижутата ELLE се отличават със своето високотехнологично покритие от слоеве паладий и родий, а за да подчертаят уникалността си, във всяко от тях майсторите ювелири са вградили и по един изящен рубин, за да подчертаят увереността и стила на дамите.


С ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО

След четвърт век на българския бижутериен пазар компания Scarabey уверено отправя поглед в бъдещето.

Ние обичаме да експериментираме като съчетаваме нови материали в различни комбинации, да използваме естествени и синтетични скъпоценни камъни.

Разполагаме и с широка гама от часовници на различни световни ателиета – сребро и стомана с различен цвят и материал на изработка на каишките.

Част от последните ни предложения са и унисекс колекциите бижута, особено успешни сред клиентите ни мъже.

Стараем се да предлагама ювелирни изделия, подбирани от нас всяка година на ежегодните панаири за бижута, камъни и часовници в Италия.

Колекциите ни се обновяват многократно през годината, съобразно последните модни тенденции, като поддържаме малка повтаряемост на моделите с оглед на тяхната уникалност.

Бижутата ни са носител на патентована марка.